Bäst jobbet!

Hallå!!

Nu har det gått en vecka sedan vi fick våra första gäster här, snart 3 veckor sedan jag kom till Kreta & 4 veckor sedan jag lämnade kära Sverige, Borås!

Allting har gått sjukt fort, det känns som jag lämnade Sverige igår, men ändå har det hänt så oroligt mycket bara på en månad!

Att jobba som guest relation här på BV gerani handlar otroligt mycket om service och kontakt med våra gäster! Att mingla runt tillsammans med gästerna är super nice, då vi alltid finns tillgängliga för våra gäster! Jag tycker verkligen att detta jobbet är så bra, trivs hur bra som helst, och även fast det bara gått en månad sen jag åkte, så känner jag ändå att detta är något som jag aldrig kommer ångra! 

Här är det första gången i mitt liv som jag kan komma långt innan jag börjar, och går hem långt efter jag slutat, och ja, mamma & pappa ni vet ju att det skulle jag aldrig göra de i Sverige ;) 

För att sammanfatta och kortfattat vad jag gör här är typ, sova, äta, jobba, äta, jobba, äta, umgås med vännerna, äta, sova! Jo men tack jag lever gött!!

Nu längtar jag till tisdag då jag har day off, och på kvällen ska vi på grekisk afton! Är även så lycklig för vi har hittar ett häst ställe här i närheten som jag hoppas kunna åka till på tisdag, saknar min pärla så mycket :) men vet att dem tar hand om henne väl! Hon fick en extra tanke från mig i tisdags då hon fyllde år, min fina pärla börjar bli gammal nu! 

Snart ska även min brors lilla tös döpas, känns så tråkigt att jag inte kan vara med på det! Men slår vad om att de kommer bli de finaste dopet:)

Hoppas alla ni där hemma har det super, och att ni vet att ni är självklart välkomna att komma ner och hälsa på mig, såklart! 

🎉