Never felt so strong, 111 days overseas.

Godkväll
 
Kom precis hem från jobbet efter en dag med arrival och departure. Började dagen med lite hotel check in, det är faktiskt en extra tjänst som vi erbjuder våra gäster på Blue Village. Där man kommer med sitt baggage på plats på hotellet, och vi tar väskan och då får gästen boardingkortet på plats. Vilket gör att gästen ej behöver ha med sig baggage in i bussen och sedan stå i kö på flygplatsen. Något som såklart är super bra :) Hur smidigt som helst. 
 
Sedan var det dags för departure för våra gäster som nu varit här i 1 eller 2 veckor då, skickade iväg dem till flygplatsen och sedan blev det lite mingel bland gästerna uppe i receptionen. Klockan började ticka mot lunch, och vi tog oss lite lunch, och sedan efter lunch var det dags för våra nya gäster att komma till hotellet. Så när bussen kom, hälsade vi såklart alla våra nya gäster välkomna till oss. Hjälpte till vid incheckningen och svarade på frågor om de var något som de undrade över. Sedan blev det eftermiddag igen, och hotel check in börjar för dem som åker hem på kvällen. Det gick smidigt och sedan blev det en departure buss till också, innan denna arbetsdagen var slut. 
 
Det är ungefär så min dag ser ut när jag jobbar Arrival/departure. Detta gör jag varannan vecka, Torsdag till Söndag. Det är då vi har flyg till oss. Nu när jag precis kom hem så började jag såklart äta lite godis, lösgodis. För det fick jag av min kära vän Anna som kom ner hit och var med mig i en vecka! Som jag saknat lösgodis... Så hon kom förra veckan och åkte då hem igår. Varit super kul att du varit nere här i en vecka, men veckan gick så otroligt fort. Men jag måste säga att jag är sjukt glad att ni kommer ner och hälsar på, jag vet att jag sagt det innan, men det är så. Det är super kul. Tack till alla er som tagit er tiden att komma ner, och tack till er som snart kommer komma ner oxå! 
 
Ikväll ska jag om jag orkar försöka städa lite, men är så trött så lär ju bli att jag ligger kvar här i sängen med godispåsen och kollar på film. Var också tanken att jag skulle ta mig en joggingtur men det blev vist inget med de idag. Dock, ska ni veta att jag har slutat att äta pommes till lunch varje dag nu. Det är ändå framsteg. I början när jag kom åt jag pommes och majonäs lunch och miiddag. Sedan efter 1,5 månad bara till lunch, men nu är det väldigt sällan som jag äter de. Så bra jobbat Veronica, stor applåd! 
 
Nu har jag varit här i 111 dagar, och jag har aldrig känt mig starkare än vad jag är nu. Med glädje säger jag att jag har det bästa jobbet, det bara är så. Även om vissa dagar är långa, det är stressigt, det blir problem. Det spelar ingen roll för allt löser sig och man får ut glädje av det ändå. Och alla er som jag får stå ut med varje dag  att jobba med, ni är grymma! Jag har lärt mig att ta dagen som det kommer, man behöver inte planera allt in i minsta detalj. För ett år sedan trodde jag aldrig att jag skulle kunna tänka så. Men nu gör jag det, det är sjukt nice hur man kan ändras och utvecklas bara genom sitt jobb eller att man flyttar till ett annat ställe.
 
Nu ska jag faktiskt äta lite mer godis och bara ha det allmänt gött, för det förtjänar jag idag! Men jag slänger med lite bilder på mitt liv här nere, och tills vi hörs igen. Ta hand om er så ses vi snart mina fina vänner hemma i Sverige ! XoXo