Nya livet

Jag har tidigare jobbat på lite olika ställen, som tex café, Borås museum, kundtjänst, Volvo testförare, reseledare osv. Jag tror det kan vara nyttigt att prova på olika jobb för att känna efter vad är de som passar mig bäst? Vet du det redan från början och väljer rätt gymnasie direkt, då får man tacka & bocka för de! Men om man då som jag inte hade någon aning om vad jag ville jobba med när jag va 30-40 år så valde jag en linje så att jag skulle ha chans att förverkliga iallafall en av mina drömmar i livet! Så min gymnasielinje blev hotell&turism. Och bara under dem 3 åren förverklade jag några av mina drömmar ( en stor men även några små). Och 2 år efter gymnasiet förverklade jag ännu en stor dröm! Allt har en mening med sig och efter ca 4 år efter att jag slutat gymnasiet har jag nu kommit in på de programmet på högskolan som jag verkligen verkligen har velat läsa så länge nu. Civilekonom! Detta kanske inte är helt nytt för mig då jag alltid som liten skulle leka med pengar, bank osv. Men nu att man är antagen och ska börja sitt högskolelivet på 4 år nu känns så underbart!

Jag hoppas ni ska tycka om min blogg där jag ska berätta och visa bilder ( mycket bilder) på mitt liv som heltidsstudent, ryttare, mina tankar och mycket mycket mer.

Nu ska ni även få en snabb presentation om mig;
Namn: Veronica Nilsson
Bor: Borås
Familj: mamma, pappa, storebror
Häst: Two step Lady -04. Hon är 50% paint, arab/varmblod.
Vad jag gör helst på fritiden: Är hos min häst, annars mycket med vänner, gillar att lagamat ( även om jag kanske inte är så bra på de ) :)