Överraskning med att komma hem till Sverige

Då var det dags att göra en uppdatering här. Senast jag skrev var ju då efter att min kusin och kompis hade varit på besök här hos mig. Efter att dem åkte hem så hade jag cirka en vecka kvar här innan jag kom hem som en surprise till Sverige. Mer om det snart, annars har jag också fått min biljett till min vinterdestination Lanzarote.
 
Så det hela började med att jag fick reda på min semester redan i maj någon gång. Och jag hade då bestämt mig för att komma hem och kunna vara med och fira mina föräldrarsfödelsedag. Eller inte födelsedagen men dagen som dem skulle fira sig. Så redan i början av Juni bokade jag mina flygbiljetter hem. Och jag var då tvungen att åka till Jönköping eftersom deras kalas skulle vara en lördag och våra flyg till Göteborg går bara Torsdagar och Söndagar. Men så i alla fall, i början började jag bara säga att jag inte viste när jag skulle ha min semester. Och allt gick enligt planerna, jag kan inte tänka mig att någon anade något.. Nice! När de började närma sig började vi planera hur allt skulle gå till ( vi menar jag då jag och min mamma) helt ärligt, ( inget illa menat  nu mamma) men anledningen till att jag sa till mamma va för att hon skulle annars inte bestämt den här dagen att fira dem på eftersom pappa fyller år i början av augusti, därför viste mamma om detta för att göra det lite lättare med planeringen för deras fest. Så jag spelade in en video som spelades upp den dagen jag skulle komma hem, precis innan dem viste de om att jag var ledsen att inte kunna delta och hälsade dem en go kväll, osv. Den hade jag spelat in tidigare och skickat hem så mamma kunde förbereda med den filmen. Sen var det dags att tänka på vem som skulle hämta från flygplatsen då jag skulle landa vid 2 och mamma kunde inte åka för de skulle vara lite konstigt om hon sticker iväg så lång tid samma dag som dem ska firas. ( det fanns betydligt mycket annat som hon behövde göra) Så min snälla kompis Sara kom och hämtade mig på flygplatsen. Vi körde upp till min häst eftersom festen skulle vara precis jämte där också. Så hann med en liten mysig stund med mitt skrälle. 5 månader är mycket. Men då satt vi där och bara gosade till klockan blev strax efter 6 och jag fick ett klar tecken ifrån mamma " Jag startar filmen nu". Vi körde då ner och jag gömde mig i bilen, sprang in backvägen och fick en bekräftelse på att jag kunde komma upp....
 
Detta var en av de bästa känslan man kan ha, genom att gå upp för den trappan och veta att ingen skulle kunna tänka sig att det var jag som skulle komma upp för dem trapporna. Men när jag är hälften påväg upp ser jag att pappa står precis ovanför trappan, jag minst det så väl, han tittar snabbt  ner, och tittar snabbt bort igen.. tills han sedan vänder sig om igen, och jag är uppe från trappan. "Hallåå, va de här de var fest eller" Fick jag fram och det blev helt tyst i rummet.. Helt tyst för en liten stund och sedan kramade jag om pappa så hårt jag kunde och den känslan var obeskrivlig. Alla var minst sagt chockade men såklart mycket glada!  Det blev en riktigt bra överraskning för min kära familj och släkt. Helt klart 
 
Dagen efter vaknade jag upp i min riktiga säng hemma i Aplared. Den känslan går inte att förklara, det var svårt att fatta att jag faktiskt var hemma. Jag tog en lång sovmorgon med en mysig frukost med min familj. Sedan skulle det inte bli så mycker mer av relaxing på min semester. För sedan började såklart med att träffa alla saknade vänner och hitta på massa roliga saker. Så nej, någon lugn semester kan man inte påstå att det blev. Men en otroligt galet bra semester. 
 
Det var även underbart att få träffa min brors lilla Melody också efter ca 5 månader. När jag lämnade henne hade hon knappt öppnat ögonen men nu var hon med på allt och hur go som helst. Det var super avkopplande att få tillbringa tid i stallet igen  Speciellt få komma ut och hoppa igen och bara gå ut på en riktigt långtur i skogen. Såklart även att träffa alla mina fina vänner. 
 
Sista dagen spenderade jag faktiskt med mamma och pappa på Liseberg och där skulle vi såklart även prova att åka den nya. Hade ingen aning om hur den skulle gå eller något, men i kön ställde vi oss och väl framme satte vi oss och tänkte, jaha då får vi se hur denna är. Den var också otroligt rolig och eftersom varken jag eller pappa hade åkt den innan viste vi inte att dem tog kort, eller vart dem tog kort. Så hur de kortet blev, ja det ska vi faktiskt inte ens prata om!
 
Så ännu en gång vill jag tacka alla för en riktigt galet bra semester! Men nu är jag tillbaka på jobb & Kreta. Har nu även fått min biljett till min vinterdestination och jag kommer lämna älskade grekland, Kreta och alla fina människor som jag träffat här den 6 oktober och då ta mitt pick och pack till Lanzarote, som jag tror kommer bli riktigt grymt de också!
 
Nu ska jag möta upp Lina som är här på besök hos mig, det är så kul att ni tar er tiden att komma ner till mig. Ni anar inte min glädje. Och på Torsdag kommer även mickan ner och ska då även bo hos mig. Det kommer gå fort mina 3 sista veckor här! Nu taggar jag imorgon vår kick down med hela teamet här på kreta och på Onsdag är jag ledig ( GÖÖÖÖTTT) så då blir det roadtrip!
 
Ha det nu fantastiskt underbart allihopa och ta hand om er, ni är grymma! och speciellt du som läser detta nu, du är awesome :D  tack för mig och hej!
 
Första mötet med min fina efter lååång tid isär... <3
 
 
Myyyyys
 
Min katt hade blivit jätte fet.... men söt ändå
 
 
<3 fina lady
 
Söta lilla Melody
 
 
Finaste Angelica 
 
 
Roadtrip med mig bakom ratten....
 
Trevlig Lördagskväll!
 
 
Avslutar detta inlägg med de två personerna som betyder helt klart mest och som jag verkligen tycker sjukt mycket om. Ni är heltklart bäst, mamma & pappa