Besök av kusinen🎈💕

Hej dĂ„ var det dags för en liten hĂ€lsning frĂ„n varma Kreta igen! 
Just nu sitter jag vid poolkanten och försöker svalka mig lite, vilken vÀrme, men klagar inte! Ledig idag, riktigt skönt dÄ jag varit sÄ trött det senaste. Jag har ju Àven haft besök hÀr hos mig, sÄ förra veckan hÀmtade jag upp min kusin & kompis pÄ flygplatsen. Vilken lycka dÄ vi i vanliga fall brukar ses minst en gÄng i veckan, typ, har vi under ett Är inte trÀffats sÄ mycket. För förra Äret i december Äkte hon upp till BranÀs för att sÀsonga dÀr, sÄ hÀlsade pÄ i mitten av januari och sedan dess har vi inte setts. Men nu, Àntligen kom ni pÄ besök! Vi hann med mycket hÀrliga saker. Sola, bada, Àta, roadtrip, elafonissi, glass, skratt med mera! En riktigt hÀrlig & efterlÀngtad vecka! Och imorses blev det en stor stÀngning i lÀgenheten, det blir rÀtt stökigt efter en vecka med besök! Men sov som en stock inatt dÄ jag inte hade en Cajsa som tryckte in mig mot vÀggen varje natt ;)

För övrig som ni redan vet har jag ju bestĂ€mt mig för att göra en sĂ€song till i den blĂ„a vĂ€rlden! Och jag ska spendera min vinter pĂ„ lanzarote. Jag kommer Ă€ven att behĂ„lla min position , guest relation vilket jag Ă€r super nöjd med! Trivs super bra att jobba med den servicen som vi gör pĂ„ blue village. SĂ„ vill ni hĂ€lsa pĂ„ mig i vintern Ă€r det lanzarote som gĂ€ller! :) 

Den senare veckan hÀr nere har faktiskt varit varmare Àn tidigare i sommar, skönt nÀr man Àr ledig, lite jobbigare nÀr man jobbar men som sagt man ska ju inte klaga nÀr jag hör att de har varit en hel del regn hemma i Sverige :)

Provade Àven de hÀr med fish spa för första gÄngen i mitt liv, efter mÄnga om & men sÄ satt jag dÀr och skulle sÀtta i fötterna till de dÀr hungriga fiskarna.. Tror jag skrÀmde ivÀg alla i min nÀrhet dÀr. Men det kittlades sjukt mycket & kÀndes lite lÀskigt, men nu Àr de gjort & tur de bara var 10 minuter av mitt liv dÀr... Hahah

Vill hÀlsa alla dÀr hemma med en riktigt stor solig hÀlsning! Kraaaam frÄn er veriz