Ny resa bokad!

Ännu en gång har en vecka gått och jag har inte hunnit med att uppdatera under veckan.. Men desto mer att läsa nu :)

Förra veckan på måndag började med att vi åkte till en ny strand, klättrade lite bland klipporna och solade. Skönt att ha måndagar lediga så man kan hitta på lite saker, få lite extra energi för den nya veckan.

Vi brukar annars köra gym kl 7 på morgonen, för att sen käka frukost, plugga fram till lunch för att sen hänga vid poolen eller åka iväg någonstans. 

Denna helgen har de varit två stora händelser, dels så gick vi upp vid 2 på natten för att klättra upp till toppen av Mount lacrcom. Det var ungefär 5 km stark lutning uppåt hela tiden, det tog ca 2 timmar upp. Det var mörkt och man såg inte alltid exakt vart man gick eller satte fötterna. Vandringen va mycket tuffare än jag hade förväntat mig och man fick i mellan åt klättra på alla fyra. För att vara ärlig tänkte jag några gånger att jag ger upp.. men sen kom min envetenhet fram och tog över och jag kämpade mig ända upp till toppen och hann komma upp innan solen började stiga upp! 

Det var otroligt fint där uppe, och att samtidigt få se det när solen gick upp är svårt att förklara. 

Sen har jag ännu en resa bokad, och det är i mitten av April, då är vi ett litet gäng här ifrån som åker till Nya Zeeland! Jag är så glad över att de verkligen blir av, för har alltid haft en tanke att när jag ändå ska ner hit vill jag passa på att se nya Zeeland, men visste att efter skolan ( i juni) kommer de vara "kallt" men iallafall vinter och hade varit roligare att se de när de inte är vinter. Sen var fler sugna och äntligen så har vi nu bokat en resa dit på lite mer än en vecka. 

Då vi har en vecka påsklov passade det perfekt. Min hemkomst däremot kommer tyvärr att vänta, då jag inte vet exakt vad som händer efter skolan här, många som vill resa och som ni vet, skulle jag aldrig säga nej till att resa mer😇 så ännu är de oklart för min del när jag kommer hem till Sverige! Men ni kan iallafall glädja er åt att jag trivs super bra här nere och har de bra! 😍 

Emu park


Mount larcom