Smak av smothie

Det här med smothie, det känns lite underskattat tycker jag! Jag har väl egentligen inte varit så intresserad över de tidigare heller. Men gud va smidigt och enkelt det är att göra. Man kan nästan blanda vilka frukter eller bär som man vill. Det ger dig mycket protein samtidigt som det är gott och som jag sa innan, det går snabbt! Varför inte slänga ihop en smothie varje dag? Man kan göra smothie till frukost tex, då skulle jag välja med banan, kakao & jordnöttsmör (ex från fitnessguru) tillsammans med mjölk, kassella eller liknande. Eller varför inte prova en liten mer mättande variant, färsk spenat, avokado och blåbär prova gärna med mandelmjölk annars funkar de fint med vanlig också! Jag har alltid vetat att spenat är nyttigt men aldrig riktgt gillat de, så detta är perfekt för mig att blanda i det i smothien så får jag i mig de samtidigt som man får smaken av underbara blåbär & avokadon! 
 
Till kvällen kan jag rekommendera Sharon frukt, med banan & kiwi! Eller hallon, Sharon & kanel! Alla dessa är riktigt goda och prova er fram och hitta just et favorit! 
 
Jag brukar köra lite av säsongens bär, det går lila bra som frysta som färska bär!  
 
Förövrigt så kör jag mycket gröt till frukost. Havregrynsgröt med kanel & äpple. Super gott och bra start på dagen! Nu har jag varit lite sjuk de senaste och inte kunnat köra riktigt hårt på träningen men var ute på powerwalk igår, så snart ska jag komma igång igen med tabatan! Har även hunnit fundera ut lite andra träningsmetoder men mer om de senare! 
 
Idag blev det en smothie med banan, lite hallon, Sharon med isbit och mjölk! Den ska jag njuta av på altan med värmen från solen! Ha det fint alla ☀️
 
Man ska aldrig underskatta något så gott som smothie, så kör på nu där hemma också! 
Liten inspirationsbild