En liten uppdatering

Sitter just nu hemma på altan och lyssnar på musik samtidigt som jag dricker lite te. Försöker göra allt för att bli av med min otroligt jobbiga hosta. Har nu haft den så länge så det är sjukt. Var dock hos läkaren idag igen, och nu fick jag gå med på att ta lite medecin. Så nu håller jag alla tummarna på att det ska försvinna. Idag var jag i Bamseklubben, det kommer jag vara hela denna veckan. Hey Ho, lets goo.
 
Igår var vi lediga så vi började morgonen med pannkakor med frukt och nutella. Det var underbart gott. Sedan när vi hade varit riktigt sega på morgonen drog vi iväg på en liten roadtrip. Det blev inte så långt denna gång men en liten tur. Är bara ledig en dag denna veckan så nu är det bara köra full fart hela veckan. 
 
Som ni fick läsa på mitt förra inlägg så ska jag som sagt snart packa min väska för att komma hem. Och ju mer jag tänker på de, desto mer längtan får jag. Det ska bli skönt att komma hem, samtidigt som jag kommer sakna det här livet också. Men man måste ibland sluta med bra saker för att hitta ännu bättre saker. Så snart kommer jag packa upp min väska för att stanna hemma ett bra tag nu. 
 
Men annars går det väldigt bra på jobbet, vi har varit helt fullt på hotellet de senaste men ändå har de inte varit jätte mycket att göra. Så det känns också väldigt bra. Det enda som varit jobbigt är att jag varit lite sjuk under en sån lång tid nu, så nu håller jag alla tummarna för att jag ska bli av med det.