En vecka har gått🌸

Imorgon har de redan gått en vecka sen jag lämnade Sverige! Det har varit en vecka med helt klart blandade känslor, men trotts de har det gått fort! 
 
Idag är sista dagen kvar i Ho Chi Minh staden, imorgon åker vi vidare till en ö som heter Phu Qouc. Vi har hunnit med mycket i staden, men även sett saker utanför staden som tex cu Chi tunnlarna. Som är tunnlar kvar från Vietnam kriget som dem byggde för att leva i och gömma sig. Vi fick krypa ner i några och då kunde man gå ( läs krypa) i en av tunnlarna, det var mörkt & ca 1 x 1 m. Så väl där nere var man inte så kaxig! Men jag gjorde det och är super nöjd för de! Dem va även riktigt smarta när de kom till deras mathyddor, då hade dem grävt så att skorstenen var långt ifrån mathyddan för att om USA skulle sett röken skulle dem bomba på helt fel ställe! 
 
Vi åkte sedan vidare till en Vietnamesisk familj där dem bjöd oss på deras klassiker och jag kunde faktiskt äta de mesta 😉vi åkte även vidare i en liten båt på en flod och njöt av lugnt och ljud från djuren.
Jag fick även chansen där att hålla i en pytonorm, vilket jag såklart tog chansen att göra! Även om jag va livrädd så kände jag att jag va tvungen!
 
Vi har även besökt ett buddistiskt tempel och ett hinduiskt! 
 
Denna resan handlar mycket för mig om att bli starkare som person, utmana mina rädslor, vilket jag redan känner att jag har börjat med, inte minst med att jag har lämnat min trygghetszon. 
 
"Livet börjar där din trygghetszon slutar"