En blåsig lördag i november

 
Klockan är närmare 10 och jag har redan tagit en härlig sovmorgon, städat, ätit frukost och tvättat! Nu blir det lite kaffe och ett avsnitt av one tree hill. Även fast jag har kollat på alla avsnitt tidigare är det fortfarande saker i serien som jag inte minns eller att jag tycker fortfarande det är otroligt spännande även fast jag egentligen vet vad som ska hända. Idag har vi blå himmel och sol, dock ska man inte luras av detta då vi hade en storm som drog över oss igår och som fortfarande har sina hårda vindar kvar. 
 
Igår var vi några stycken som var lediga tillsammans så vi tog tillfället i akt och köra liten roadtrip till Ikea och shoppa lite! Påvägen dit blåste de och regnade lite men inte viste vi då att det skulle bli så mycket blåst att flyg varken kunde ta sig till eller från ön. På eftermiddagen/kvällen gjorde vi mat tillsammans. Det var första gången som vi alla 3 var lediga tillsammans! Det blev kyckling med champinjonsås och pommes! Till efterrätt blev det fruktspätt! En riktigt härligt bra avslutning på en härlig ledig dag. Men medan vi satt inne i värmen och myste kände vi hur stark vinden var utanför. Nästan lite otäckt! 
 
Då jag har varit lite krasslig de senaste har jag skippat träningen. Känner att det är inte värt att köra på för att ev bli mer sjuk! Men så fort jag känner mig bättre ska jag köra igen, saknar lite att köra Tabara faktiskt. Imorgon är det första advent, sen är det snart lucia och även julafton! Känns lite konstigt att inte fira jul hemma, men samtidigt spännande att fira den utomlands. Det är såklart man inte får samma känsla här som hemma men vi gör så gott vi kan med ljus, adventskalender, lussekatter osv! 
 
För övrigt har jag snart varit här i 2 månader. Hotellet som jag jobbar på är väldigt fint och alla rum är nyrenoverade i somras och det fiNNs flera olika poolområden. För den allra minsta till de vuxna. På våra blue village hotell ( som jag jobbar på) har vi alltid olika aktiviteter på dagarna. Allt från bamseklubb för de minsta till fun break för de lite äldre och hangout för våra ungdomar! För våra sportiga gäster har vi olika sportaktiviteter tex less mills program till fotboll, vattengympa och vattenpolo! Jag gillar verkligen att jobba på våra blue village hotell inte bara för att de är våra största hotell men ocSkå för att de alltid händer saker. Vårt showteam kör shower på kvällarna och våra clowner visar upp olika saker på eftermiddaganra. Så vi har barnledare, sportledare och showteam. Sen är det även guest relation, som jag jobbar med och som är inriktning mot service! Såklart är de det  bästa yrket man kan ha, om man frågar mig! Funderar ni på att börja jobba utomlands som reseledare, kör bara! Sök! Det finns ju såklart olika guider. Jag känner verkligen att jag hittade min position direkt! Men jag vet att många tänker att dem är för hemkära eller inte vill lämna sin trygghetszon.' Jag förstår er, men du kommer få din familj/vänner här! Samtidigt som du kommer ha kvar allting hemma när du sen kommer tillbaka! Det är inte så mycket som ändras hemma, lovar er! Det kanske är ngn som flyttar, någon som byter jobb men det händer tyvärr inte jätte mycket mer! Så jag tycker absolut om ni funderat på det, kör på det! Här händer det oväntade och spännande saker varje dag! 
 
Har lite problem att lägga upp bilder nu så får bli nästa gång! Och tills vi hörs nästa gång, ta hand om er! And dont forget to be happy! :*