Snart dags för skolstart

35 dagar på resande fot, då tänker kanske ni, när ska hon börja plugga då? Jo nu är det snart dags. På fredag (1 mars) kommer jag att anlända till rockhampton för att sedan börja plugga! Jag kan säga att de ska bli skönt att få komma iordning, packa upp sina saker, få ett riktigt hem att bo i. Även om hela denna resan nu innan har varit bra på många sätt så nu när man vet att de närmar sig, kan man tycka det vore skönt att få komma iordning med allt igen! 

Jag träffade ett gäng från surfcampet som jag fortsatte att resa med även upp till Byron Bay. Vilket va så kul att fortsätta kunna resa en stund tillsammans. 
Kort och gott om Byron Bay, där jag har hört många säga är deras absoluta favorit ställe. Jag har inte alls tänkt så mycket ställena vi ska till, utan tänker att de bättre att desto mindre jag vet desto bättre kommer jag få en egen uppfattning. 
Kanske började hela min uppfattning av Byron Bay på (sämsta) sätt, då det låg en cyklon låg precis utanför oss till havs, vilket gjorde att det blåste otroligt mycket samt att från att ha strålande sol kunde de komma regn  som varade i kanske 2 minuter.. så med detta tror jag absolut jag kanske får en annan uppfattning över Byron Bay än många andra.

Förövrigt så låg cyklonen jämte oss längst med kusten i ca 4 dagar, helt ovetande på hur den skulle röra dig vidare, så vi kollade mycket på statens uppdateringar kring oss. När den sen drog "in" mot oss på lördagen märkes de mest på havet med vågorna som va riktigt stora, och vatten nivån ökade otroligt. Men som tur i allt detta drog den sig aldrig in över land även om vindarna va otroligt hårda från den på land. Så lite skador med saker som blåste sönder, träd som blåstes ner osv. Men vi hade tur att den aldrig drog in över land. Men efter den dagen försvann den helt & jag har ingen aning om vart den tog vägen, den appen man följde den med visade bara att den va helt borta på söndag! 

Man ska alltid vara med om något nytt! Men jag förstår varför många gillar Byron Bay, det är surf, fest, och många backpackers, så många med samma intresse är på samma ställe, där av tror jag många älskar stan!

Vi åkte tisdag upp till Gold Coast, vilket jag heller inte hört jätte mycket om, men som jag tyckte va så mycket finare, och som föll mig mer i smaken, en något lugnare stad och en strand som var flera km lång! 

Nästa gång jag skriver kommer jag ha fått min lägenhet och jag har landar i rockhampton, så till dess ha de bäst !😀