En dag kvar av 2014

En dag kvar av 2014.

Detta året har varit ett utav mina bästa år. Det har hänt så otroligt mycket i mitt liv som jag aldrig skulle tro skulle hända om jag tittar tillbaka för ett år sedan.

 

I början av 2014 jobbade jag som massör och på ett café. Hade precis väldigt otippat skaffat mig en kattunge och flyttade in till en kompis lägenhet medan hon var ute och upptäckte världen. Min bror fick barn och jag blev moster. Jag fick svar om att jag hade fått jobb hos Fritidsresor. Jag åkte till Gran Canaria för utbildning och träffade många fina människor och åkte vidare för att spendera min sommar på Kreta. Jag fick även här några riktigt bra vänner, ett jobb som jag älskade. Besökte huvudstaden Aten, Santorini, dök för första gången i mitt liv, red uppe i bergen, besökte fina Gramvousa, Road trip runt på Kreta och så mycket mer. Skaffade vänner för livet och ett jobb som jag verkligen tyckte om. På den sommaren lärde jag mig mycket. Jag växte som person på många olika sätt. I mitten av sommaren var det dags att söka till en ny säsong. Jag som var säker på att bara göra en säsong innan jag åkte, kände mig nu säker på att göra ytterligare än. Jag fick då samma position, Guest Relation, som jag önskade och hamnade på Lanzarote. Hit kom jag även tillsammans med några från Kreta och allt kändes super. Här fick jag ännu en gång uppleva ett nytt land, lära känna nya människor. Mitt år kan jag beskriva med ett ord. Fantastiskt. Jag ångrar ingenting och jag skulle varmt rekommendera andra att göra samma äventyr som jag.

 

Julen spenderas med jobb med olika julteaman på jobbet. Vi avslutade med att kolla vår julshow på hotellet och sedan hem för att spela julklappsleken och äta lite julgodis. Jag ska snart hem för lite semester i Sverige. Bara 3 dagar kvar tills jag kommer hem till snö och minus grader... Brr. Det kommer bli kallt men samtidigt kommer jag känna värme från min fina familj och vänner.

 

Men på jobbet är de fullt ös varje dag, var ledig i söndags och då packade jag lite och städade sen blev de sol och filmmys resten av dagen.

 

Vad som sker 2015 återstår att se, men detta året är helt klart en av de bästa!