Bättre ångra något du gjort, än något du aldrig gjorde.

Tjabba tjena hallå där!
 
Jag kan ju börja med att säga att jag mår bara fint här, och hoppas att ni mår bra där hemma också :) Är faktiskt lite glad för eran skull att ni oxå haft bra väder nu. Dock har det börjat bli väldgt mycket varmare här nere. Men det är bara att go for it. Man ska då inte klaga :)
 
Kan ju börja med att nämna att för en vecka sedan döptes världens finaste lilla tjej. Var med och skypade dopet och fick hälsa på släkten där hemma. Super kul var det att jag ändå kunde få vara delaktig. Cajsa & erik, ni sjöng och spelade otroligt fint. Vet att Daniel, IIda och lilla Melody fick det finaste dopet. 
 
Den 17 maj hade vi ju då såklart firandet för de norska människorna, nationaldagen. Det bjöds på parad, tal, glass/jordgubbar, lekar osv. Det var kul att få uppleva firandet av 17 maj för första gången, och då även på Kreta. 
 
Nu börjar vi även få fullfart på hotellet, fler flyg kommer från olika städer för varje vecka. Scenen där vi har show på kvällarna är äntligen fixad. Vädret blir bättre och bättre, jag börjar få kläm mer och mer på allting. Ja, det flyter på otroligt fint nu. Och det bästa av allt är att mina älskade föräldrar kommer ner om mindre än 1 månad. Som ni kanske vet hade dem från början, redan innnan jag fick detta jobbet letat efter en resa dem skulle åka på tillsammans utomlands. Dem valde mellan många olika länder, städer och ställen. Men tillslut kom dem fram till ett fint ställe och dem bokade då in en resa på Kreta. Dem nämnde de, men jag brydde mig egenteligen inte så mycket på exakt när och vart dem skulle jobba ( oops nu kom vist sanningen fram där ), haha, men så var det. Sedan fick jag svar att jag fick jobb som reseledare för fritidsresor. Som sagt, efter många om & men bestämde jag mig för att åka. Drog ner till GC för utbildningen och så fick jag ju tillslut börja jobba på Kreta. Och för ungefär en vecka sedan kom jag såklart med den briljanta idén att såklart mina föräldrar ska bo på de hotellet som jag jobbar på. Så jag kollade upp detta och så fixade vi så att dem kommer att bo på creta paradise. WIHOO, det kunde inte bli mycket bättre just nu. Så den 19 Juni kommer de, och ska bo här och se mig jobba och slita.. ;) 
 
Snart kommer även min fina vän Anna ner till Kreta, ska såklart också bli super kul! :) Så bara att boka biljett ner till mig ni andra oxå! ;)
 
Nu är det också bokat en resa till Athen, så länge som vi pratat om att åka dit och blabla.. Men nu äntligen är de bokat och klart, så nästa vecka åker vi dit!  Det ser jag verkligen fram emot, så har ni några tips om vad man kan se, eller göra där så kan ni bara meddela mig detta. Super gulligt där :)
 
Snart har det varit 2 månader sedan jag lämnade min älskade häst hemma, känns helt sjukt att tiden gått så sjukt fort. Känns också väldigt konstigt att inte behöva åka upp till stallet varje dag. Nästan varje dag i 6 år har jag varit i stallet varje dag, och nu, har det gått 2 månader utan de. Saknar faktiskt min fina lilla Lady. Självklart saknar jag ju min lilla kattunge, eller så liten är hon ju faktiskt inte längre. Hon har också börjat bli en stor liten tjej. 
 
I torsdags fyllde även min fina mamma år, hoppas verkligen att du fick en super duper bra födelsedag tillsammans med pappa. Och får väl idag även passa på att säga grattis på morsdag, när det nu faktiskt också är morsdag idag. 
 
Såklart saknar jag er alla mina fina vänner där hemma, men jag vet att vi ses ju snart, och jag ser att ni har det super. och tröttnar ni på borås så är det ju bara att komma ner till mig, det vet ni :) och tveka aldrig på att prova något nytt. Det är bättre att ångra något du gjort, än något du aldrig gjorde. Med de säger jag tack för mig för denna gången! 
 
HARE GÖTT HAJ! 
 
 Skype på dopet